Leave Your Message
Eksponeret tilslag permeabel beton

Blog

Eksponeret tilslag permeabel beton

2023-10-11

1. Hvad er blotlagt tilslag permeabel beton?

Frilagt tilslag permeabel beton kaldes en permeabel belægning, der ikke falmer. For at gøre den permeable belægning smukkere og forhindre problemer som falmning forårsaget af sprøjtemalet permeabel beton, kan farvede sten bruges i stedet for almindelige sten. Efter overfladebehandling af den farvede permeable belægning med betonoverfladeretarder, vaskes den med en højtryksvandpistol, men tilslaget er faktisk eksponeret til ydersiden.



2. Hvad er princippet om eksponeret tilslag?

Vandgennemtrængelighedsprincippet for blotlagt tilslagsgennemtrængelig beton svarer til princippet for permeabel beton. Aggregaterne er specielt klassificeret til at danne en honeycomb-struktur eller en popcorn-bolchestruktur. Derfor har den en vis styrke og en vis vandgennemtrængelighed og er en avanceret dekorativ type. Dens farve og tekstur bestemmes af de eksponerede farvede tilslag. Ud over at bruge den farvede stærke permeable betonkonstruktionsteknologi, kræver dens konstruktion også jævnt sprøjtning af overfladekoagulanter på overfladen af ​​den våde eksponerede tilslagsgennemtrængelige beton, der netop er afsluttet, og vaskeoperationer med passende vandtryk inden for en passende tid.



3. Hvad er fordelene ved blotlagt tilslag permeabel beton?

Opfyld de relevante krav til forskellige bæreevner

Fordi den er asfalteret som en helhed, sammenlignet med andre belægninger, har naturlig eksponeret tilslagsbetonbelægning en stærk bæreevne og fremragende sætningsmodstand. Ved faktisk brug kan passende materialer og tykkelse vælges ud fra forskellene i vejkvaliteter for at sikre, at bæreevnen opfylder kravene.


Høj trafiksikkerhedsfaktor

Fordi blotlagt tilslag permeabel beton er en belægning med stor porøsitet, er vandgennemtrængelighedseffekten bemærkelsesværdig. Selv på regnfulde dage kan regnvand drænes ud i tide for at reducere vejskridning og sikre sikker passage af køretøjer.


Energibesparelse og miljøbeskyttelse

Eksponeret tilslagsgennemtrængelig beton har i sig selv en vis adsorptionseffekt, som effektivt kan absorbere støv, urenheder osv., der er til stede i luften, og reducere indholdet af støv i luften. Derudover er de anvendte materialer i belægningen også miljøvenlige og har minimal indvirkning på miljøet.


God landskabseffekt

Ser man på mange byveje, er det ikke svært at finde ud af, at farven på vejbelægningen er forholdsvis enkel, mens den naturlige frilagte tilslagsgennemtrængelige betonbelægning er et materiale med forskellige farver. Det kan ikke kun øge vejens levetid, men også tilføje et lyst udseende til byen. landskab.


Stærk frostbestandighed

Frosthævningsmodstandstesten af ​​den blotlagte tilslagsgennemtrængelige beton viste, at belægningen har god frosthævningsmodstand og ikke vil forårsage frostrevner og andre uønskede fænomener på belægningen på grund af for høj kulde om vinteren.


Stabil ydeevne

Selve blotlagte tilslagsgennemtrængelige beton hører også til beton. Ud over de ovennævnte egenskaber har denne belægning også de relaterede egenskaber af almindelig beton, såsom stabil ydeevne og høj styrke.



4. Hovedanvendelser af blotlagt tilslag permeabel beton

Vi kan se, at udsatte tilslagsgennemtrængelige materialer bruges på forskellige områder i livet. Fælles er haveveje, aktivitetscentre, parkeringspladser, kommunale veje, fortove, store pladser, passagerbaner, busstoppesteder og andre steder. Ved at bruge naturstens farve, form og evigt fugtende glanseffekt kan overfladetilslaget opnå en naturlig, ikke-kunstig belægningseffekt. Det er et belægningsmateriale, der ikke kun har et godt udseende, men også forbedrer køresikkerhedsfaktoren. Meget populær på markedet.